Logo
 
FleurDeLis

Om Föreningen
- Styrelsen
- Stadgar
- Värdegrund

Aktiviteter
- Rollspel
- Konfliktspel
- Kort & Brädspel
- Airsoft
- Lajv
- Datorspel & LAN

Kontakt
- Gå med

Airsoftmarknad

In English

Discord Discord
Facebook Facebook
Instagram Instagram

Kort- & Brädspel

Just nu spelas det mest Magic the Gathering, Cards Against Humanity och Betrayal at House on the Hill. Träffarna är mer spontana. Vi vill gärna hitta fler medlemmar som vill spela dessa typer av spel.

Alla våra aktiviteter samkörs och planeras via vår Discord-server! Ta gärna kontakt med oss där!

När har spelträffar blir det oftast i våra lokaler hos Studiefrämjandet Portalen i centrala Uppsala.

Vad är Kort- & Brädspel?

Det finns så otroligt många olika spel att det är svårt att summera, det finns något för alla smaker. Kortspelet "Magic the Gathering" kämpar man mot varandra med olika varelser som står på korten, och vissa kort ändrar dessa varelsers egenskaper. Det blir en typ av turbaserat spel där man måste tänka taktiskt utifrån de kort man har. I Cards Against Humanity så ska man skapa så roliga och/eller dystopiska kortkombinationer som man kan efter vilka kort man får på handen.
Kortspel
Brädspel kan vara allt från klassiker så som Schack och Monopol till äventyrsspel så som Betrayal at House on the Hill. Där får man välja en arketyp som spelpjäs som sedan flyttar sig runt på en spelplan som föreställer ett hemsökt hus, där det senare visar sig att en av spelarna egentligen är ett monster som försöker mörda de andra.
Brädspel